Siste trening før sommeren og sommeravslutning

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 21. Mai 2015

Hei alle turnere og turnforeldre

Da går dette semesteret også mot slutten. Vi har gjort det til en hyggelig tradisjon å ha en grill-avslutning før sommerferien. I år fyrer vi opp grillene lørdag 6. juni (samme dag som kretsturnstevnet) på utsiden av turnhallen vår. Vi kommer tilbake til nøyaktig klokkeslett når vi vet når Langhus turn er ferdig på kretsturnstevnet, men det blir nok rundt kl 16. Vi stiller med hamburger (oksekjøtt) med tilbehør, pølser (svinekjøtt) med lompe eller brød, salat og brus, og is til barna.
Dersom noen ønsker noe annet å spise eller drikke må dere ta med selv.


Påmelding og betaling:
For å ikke bruke veldig mye penger fra klubbkassen koster det 50 kr pr voksen (gratis for barna). Send en mail til oss med antall voksne og barn + innbetaling til konto 9852 05 77971 innen 31.05.2015. Merk betalingen med Grillavslutning og barnets navn

Kaker og kaffe:
Veldig fint om noen av dere kan ta med en kake og/eller en kanne med kaffe. Gi meg tilbakemelding på samme mail som dere melder dere på.

Annet praktisk:
Ta med campingbord og stoler. Ingen hindring om det blir dårlig vær; da trekker vi inn i hallen.

Vi håper så mange som mulig har lyst til å avslutte turnsemesteret sammen med oss!

Siste turntreninger blir uke 23, med unntak av troppen og apparatpartiet som også har trening uke 24. Etter dette tar vi sommerferie. Følg med på mail og våre hjemmesider for oppdatert info om høstsemesteret 2015.


Med vennlig hilsen
Langhus Turn


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.