Opptak til konkurransepartier for Tropp og Apparat med Langhus Turn

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 31. Mai 2023

Er du en ivrig turner som vil satse mer og prøve deg på nye utfordringer? Langhus Turn inviterer til opptak for konkurransepartiene i Tropp og Apparat!

Opptak til konkurransepartiet for Apparat, Aspirant

Opptaket i apparat-turn er for gymnaster som er født mellom 2014 og 2017. Her får du prøvd deg på de ulike apparatene, og kanskje oppdager du en ny turn-retning som du ønsker å satse på!

I konkurransepartiet vil du oppleve et høyere aktivitetsnivå, høyere vanskelighetsgrad og mer disiplin enn på øvrige breddepartier. Dette partiet passer for utøvere som er godt motiverte og har lyst til å trene mer enn den ene tradisjonelle timen i uken. Vi trener med fokus på styrke, bevegelighet, smidighet, spenst, balanse, fiksering, koordinasjon og rytme.

Opptak til konkurransepartiet Tropp, Rekrutt

Opptaket i troppsgymnastikk er for gymnaster som er født mellom 2010 og 2013. Troppsgymnastikk er en lagidrett der gymnastene konkurrerer og får plasseringer samlet som ett lag. I rekruttpartiet legger vi vekt på teknisk utvikling, lagånd, mestring og idrettsglede. Som i konkurransepartiet for apparat-turn, vil gymnastene her også få et høyere aktivitetsnivå, høyere vanskelighetsgrad og mer disiplin enn på øvrige breddepartier.

For å bli en del av rekruttpartiet, deltar du på en uttakstrening der du får prøve deg på trampett, tumbling og frittstående. Du trenger ikke å være turner fra før, men det er fint om du kan mestre noen ferdigheter som håndstående, hjul, salto, rulle, hopp på trampett og har litt rytme. 

Velkommen til opptak! Opptakene er åpne for både medlemmer og ikke-medlemmer av Langhus Turn. Påmelding gjøres på mail til langhusturn@gmail.com med navn på gymnasten og hvilken opptaksprøve de ønsker å delta på. 

Når?
Tirsdag 6. juni
Apparat: kl. 16:30-18:00
Tropp: kl. 18:30-20:00 

Hvor?
Ski Turnhall

Hvem?
Apparat: 2014-2017
Tropp: 2010 -2013


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.