Praktisk informasjon om oppstart

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2022

Mandag 29. august begynner høstsemesteret i Langhus Turn og vi gleder oss til å treffe både gamle og nye medlemmer! Den første uken kommer representanter til å være til stede i hallen under trening for å ta imot og veilede nye medlemmer. 

Under finner dere litt praktisk informasjon rundt oppstart og trening.

Treningstid og -sted

Langhus Turn drives i stor grad av foreldre på dugnadsinnsats. Vi har derfor begrensede ressurser til å svare på spørsmål og henvendelser. Vi gjør vårt ytterste for å svare alle, men meldinger rett før trening om når og hvor de skal møte vil ikke bli lest i tide. Vi oppfordrer derfor alle til å lagre siden med timeplan på mobilen: http://www.langhusturn.no/p/4263/timeplan Her ser du når og hvor partiene trener.

Melding om fravær

Vi har opprop før treningen begynner, og det er ikke nødvendig å melde fra om barnet ikke kommer på trening. Unntak gjelder for konkurranse apparat og tropp. Her kan du melde fra til trener dersom utøver ikke får deltatt – dette for å vurdere trenerkapasitet.

Oppmøtetid

Dørene i Ski Turnhall er som hovedregel alltid låst. Det er derfor viktig at gymnastene møter opp presis ved inngangen. Er barnet usikker på hvor de skal gå, er det viktig at foreldre følger dem frem helt til inngangen og blir der til barna blir tatt imot av trener. 

Parkering

I Ski skal parkering skje ved ishallen, parkeringsplass ved idrettsparken eller ved Ski videregående. Det skal ikke kjøres forbi bommen for å komme helt frem til hallen.

Yttertøy

Det er viktig at barna kun har på seg yttertøy de klarer å ta på selv. Trenerne har begrensede ressurser til å hjelpe barna til å kle på seg. Begrens yttertøy gjerne til jakke, lue og sko.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.