NYE PARTIER: Aspiranter turn/tropp

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021

Synes du det er gøy å turne og har lyst til å jobbe litt ekstra – og kanskje bli en del av konkurransepartiene i tropp eller turn?

Langhus Turn har to aspirantpartier (turn og tropp) som har fokus på å utvikle konkurranseturnere av gymnaster som er glad i å turne, er villige til å jobbe ekstra, viser stor interesse for turn-idretten og har talent.

Konkurransepartiene er ikke åpne for alle og aspirantpartiet vil være et naturlig rekrutteringsparti for konkurransepartiet.

Her vil gymnastene vil få et høyere aktivitetsnivå, høyere vanskelighetsgrad og mer disiplin enn på øvrige breddepartier.

Aspirantpartiene passer for utøvere som er godt motiverte og har lyst til å trene mer enn den ene tradisjonelle timen i uken. Det trenes med fokus på styrke, bevegelighet, smidighet, spenst, balanse, fiksering, koordinasjon og rytme.

Aspirantparti Troppsgymnastikk

Troppsgymnastikk er en allsidig lagidrett der det trenes på tre apparater; tumbling, trampett og frittstående. Hver tropp består av minst seks utøvere som er i aksjon samtidig i hvert apparat. Kvinner og menn konkurrerer sammen og hver for seg i en estetisk idrett som bedømmes etter vanskelighetsgrad og stil.

Aspirantparti Turn

Turn eller apparatturn er en individuell idrett der kvinner og menn trener på ulike apparater. 

Apparatturn for kvinner består av fire apparater: Hopp, skranke, bom og frittstående. Apparatturn for menn består av seks apparater: Frittstående, bøylehest, ringer, hopp, skranke og svingstang.

Hvem kan delta:

Både nye og nåværende medlemmer kan melde seg på aspirantpartiene.

Aspirantpartiet i troppsturn er åpent for jenter og gutter 3.-6. klasse.

Aspirantpartiet i apparatturn er åpent for jenter og gutter 1.-3. klasse.

Påmelding skjer her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021 


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.