Viktig informasjon til foreldre og foresatte

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 24. Feb 2021

Vi er endelig godt inne i vårsemesteret vårt. For å sørge for at alle får en god treningsopplevelse, så ønsker vi å dele noen viktige punkter med hensyn til trening og oppmøte.


Melding om fravær

Vi har opprop før treningen begynner, og det er ikke nødvendig å melde fra om barnet ikke kommer på trening. Unntak gjelder for konkurranse apparat og tropp. Her kan du melde fra til trener dersom utøver ikke får deltatt – dette for å vurdere trenerkapasitet.

Treningstid og -sted

Langhus Turn drives i stor grad av foreldre på dugnadsinnsats. Vi har derfor begrensede ressurser til å svare på spørsmål og henvendelser. Vi gjør vårt ytterste for å svare alle, men meldinger rett før trening om når og hvor de skal møte vil ikke bli lest i tide. Vi oppfordrer derfor alle til å lagre siden med timeplan på mobilen: http://www.langhusturn.no/p/4263/timeplan Her ser du når og hvor partiene trener.

Oppmøtetid

Dørene låses av smittevernvennlige årsaker når treningen starter. Det er derfor viktig at gymnastene møter opp presis ved inngangen. Er barnet usikker på hvor de skal gå, er det viktig at foreldre følger dem frem helt til inngangen og blir der til barna blir tatt imot av trener. 

Parkering

I Langhus skal parkering skje ved Langhus Senter. Det skal ikke kjøres opp til hallen. Det er ikke plass til å snu der, og dette skaper farlige situasjoner for bilister og barn.

I Ski skal parkering skje ved ishallen, parkeringsplass ved idrettsparken eller ved Ski videregående. Det skal ikke kjøres forbi bommen for å komme helt frem til hallen.

Yttertøy

Det er viktig at barna kun har på seg yttertøy de klarer å ta på selv. På grunn av strenge smitteverntiltak, så må inn- og utgang skje raskt, og trenerne har begrensede ressurser til å hjelpe barna til å kle på seg. Begrens yttertøy gjerne til jakke, lue og sko.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.