Informasjon fra Styret

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 4. Jun 2020

Kjære medlemmer av Langhus turn.
Vi har vært gjennom et annerledes turnsemester hvor vår aktivitet ikke har vært gjennomført siden midten av mars. Vi beklager at vi ikke kan tilby turn for alle før høsten igjen.

Dette har selvfølgelig påvirket hele gruppa, alt fra utøverne våre, trenere og styret.
Vi har hele tiden sett etter mulighet for å starte opp aktiviteten i tråd med de reglene som myndighet og forbundet setter.
Vår aktivitet utøves innendørs med apparater og utstyr med kontaktflater, i tillegg må vi sørge for å overholde regler for rengjøring av hall.
Vi fikk i forrige uke mulighet til å starte opp innendørs trening for mindre grupper, og har nå prioritert oppstart for våre konkurransepartier, riktignok i et mindre omfang enn ordinært. Konkurransepartiene våre er rekrutteringsarena for våre trenere, og for å opprettholde nivået før høsten, så vi viktigheten av å tilby dem trening igjen. Vi klarer ikke administrere eller gjennomføre noe større omfang for andre partier før til høsten.

Vi planlegger nå oppstart og organiserer partiene som starter opp i august. Først vil vi tilby eksisterende medlemmer plass på de partiene de ønsker. Lenken til påmelding vil publiseres på vår hjemmeside langhusturn.no, samt i sosiale medier.
Påmeldingen åpner for eksisterende medlemmer fredag 5.juni kl 16:00
For nye medlemmer så åpner påmeldingen den 19.juni kl 16:00.

Vi har basert oss på den informasjonen vi sitter på nå mht smittevern, men tar likevel forbehold om at det kan komme endringer som følge av myndigheters innstramninger av reglene. Påmeldingen som sendes ut nå, vil først være bindende når betaling gjennomføres, noe som skjer i august for de som er registrert påmeldt nå i juni.

For konkurransepartiene sendes det ikke ut påmelding før oppstart i august da disse har egne opptaksregler.

Vi ser frem til å starte opp igjen til høsten, og gleder oss til å se alle igjen.

Hilsen Styret


Kommentarer

  • Kjell Rune Pedersen

    Hei.Er det snakk om noen tilbake betaling av treningsavgift for dette semesteret barna ikke har fått trent

    04 juni 2020

Logg inn for å skrive en kommentar.