Påmelding for eksisterende medlemmer.

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 25. Jun 2019

Viktig informasjon om påmelding for høst 2019 – totrinnsløsning for påmelding. Første mann til mølla.

NB: Konkurranseparti – Tropp 1 og apparat 3 og 4 – dere vil få informasjon om påmelding på et senere tidspunkt.

Merk at påmeldingen bare gjelder eksisterende medlemmer. Hvis det meldes på barn som ikke har vært medlem i Langhus turn våren 2019 vil dette barnet ikke få tilbud om plass. Det vil åpnes for nye medlemmer i løpet av juli. 

Vi har dessverre opplevd litt problemer med vår nye påmeldingsløsning. For at våre medlemmer ikke skal vente lengre med å kunne melde på sine barn velger vi å gjøre dette på en litt annen måte nå enn det vi kommer til å gjøre framover.

Påmeldingen åpner onsdag 26.juni kl 10.00, denne vil være åpen til søndag 30.juni kl 16.00.

Påmeldingslenken legges ut på Facebook og vår hjemmeside. Denne er ikke aktiv før kl 10.00 onsdag 26.juni. Dere får ikke automatisk svar om dere har fått plass eller blir satt på venteliste ved påmelding.

Plass: 

De som har fått plass vil få svar om dette senest søndag 30.juni. Se fremgangsmåte for påmelding for mer informasjon.

Venteliste: 

Medlemmer som ikke har fått plass vil bli satt på venteliste. Her vil det ikke komme noen påmeldingslenke fra Spoortz før barnet evt får plass. Medlemmer som er satt på venteliste vil få beskjed om de er satt på venteliste i løpet av uke 27-28. Hvilket nr dere har på venteliste vil bli informert om i løpet av august.

Fremgangsmåte for påmelding:

  1. Gå inn på lenken på Facebook eller vår hjemmeside (Påmelding Langhus turn eksisterende medlemmer høst 2019)

  2. Meld barnet ditt inn på ønsket parti (følg spørsmålene i lenken)

  3. Du kan bare melde på 1 og 1 barn. Det må sendes inn 1 påmelding pr barn og pr parti.

  4. Hvis barnet får tilbud om plass får du en påmeldingslenke til Spoortz på mail og i Spoortzapp. Denne må besvares innen tidsfristen for å beholde plassen (tidsfristen er oppgitt i påmeldingslenken fra Spoortz). Merk at det må betales for plassen ved påmelding. Det er ikke mulig å få faktura på et senere tidspunkt.

  5. Barn som ikke får tilbud om plass vil få informasjon om at de står på venteliste og hvilket nr barnet er på venteliste i løpet av uke 27-28.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAO__R8LlTNUNFFUNjBITFNDSEVUQzdVVFlYNUVOOTlINS4u
Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.