Ny sportslig leder og avlysning av turnshow

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Feb 2014

Kjære utøvere, kjære foreldre!

Rett før nyttår mottok styret i Langhus Turn en langtidssykmelding av vår sportslig leder. Hun er nødt til å slutte med turn og Turngruppa. Styret klarte å finne en meget kompetent ny sportslig leder i Ellen Langseth, og vi har også en trenerdekning for de direkte involverte partiene på plass.

Dessverre har vi nå ingen person med nødvendig kompetanse for å organisere og gjennomføre Turnshowet med den kvaliteten vi har hatt de siste årene. Så styret kom på styremøtet 9/1-14 til den triste, men realistiske konklusjonen at vi er nødt til å droppe Turnshowet i 2014. Dette er veldig synd, men vi må akseptere våre begrensninger... Isteden for å fremvise et dårlig show satser vi heller på å komme tilbake med full styrke i 2015!

Langhus Turn kommer til å være dypt involvert i trampettshowet "Flying Superkids" fra Danmark som arrangeres fredag 7. mars 2014 i Follo Trykk Arena! Nærmere informasjon kommer seinere.
Og så er det Kretsturnstevnet for alle utøvere i skolealder som blir organisert av Ski Turn i Follo Trykk Arena på lørdag 24. mai 2014. Der kommer Langhus Turn til å stille med en tropp.

Treningsplaner kommer til å bli aktualisert etter hvert, for oss var det nå viktigst å få trenerkabalen og treningstilbud på plass umiddelbart!

Med vennlig hilsen
for styret i Langhus Turn, Martin FlückigerKommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.