Loddsalg

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 12. Feb 2017

Langhus IL Turn har behov for fornying av turnapparater og -utstyr. Styret har derfor besluttet at vi i 2017 vil gjennomføre loddsalg. Hvert medlem selger 16 lodd à kr 30,- (medlemmer på "Foreldre og barn"-partiet selger 8 lodd hver). Loddsalget foregår i samarbeid med Sportslotteriet.

Loddene deles ut i forbindelse med treninger i uke 7 og uke 9 (se nedenfor for tidspunkt). Faktura for loddene sendes på e-post til medlemmene/foresatte.

Loddsalget gir Turngruppa en ekstrainntekt på ca. kr. 90.000,- som benyttes til deler av utgiftene til fornying og vedlikehold av turnapparater.


Enkelte av gevinstene kan byttes i nye lodd. Send mail til langhusturn@hotmail.com med emnefelt Innbyttelodd eller følg med på langhusturn.no. Her vil vi komme med tider hvor vi gjennomfører innbytte av lodd. Det er også mulig å sende lodd til Sportslotteriet for innbytte, se beskrivelse på loddene. Vi har kun en begrenset mengde med innbyttelodd og vi vil publisere på langhusturn.no når det er tomt. Dersom du ønsker å selge flere enn 16 lodd, ta kontakt på langhusturn@hotmail.com.


Utleveringsdager

Mandag 13. februar

Tirsdag 14. februar

Onsdag 15. februar

Torsdag 16. februar

Tider for uke 9 kommer senere, følg med her langhusturn.no


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.