Påmelding våren 2022

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 27. Des 2021

Påmeldingen for nye medlemmer vårsemesteret 2022 er nå endelig åpen! Det er begrenset med plasser, så det lønner seg å være raskt ute.

Som medlem i Langhus Turn blir du en del av et fantastisk turnmiljø med gymnaster i alle aldre. Vi holder til både i Langhushallen og i ny og moderne turnhall i Ski.

Vi har dyktige og dedikerte trenere - både ungdom og voksne, og vi legger stor vekt på trenerutvikling.

Vi er også eneste turnklubb i Nordre Follo som tilbyr konkurransepartier i turn, og i tillegg til aspirantpartier for både turn og tropp har vi:

 • Trening for voksne fra 19 år
 • Trening for seniorer
 • Foreldre og Barn & Gymlek på lørdager
 • Drop-in for voksne på lørdager

Informasjon om alle våre partier finner du oppe i menyen, og timeplanen vår finner du også der. Der oppgis det om partiet trener i Langhus eller Ski. Oppstart er mandag 10. januar.

Velkommen som ny medlem i Langhus Turn - påmelding skjer ved å klikke på lenken under:

https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-var_2022_17012022Tilbakebetaling av semesteravgift

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 22. Okt 2021

I januar 2021 var det en uklar situasjon med hensyn til koronarestriksjoner som kunne medføre, og medførte, mindre treningsaktivitet for våre gymnaster ut over våren. Ved påmelding til semesteret opplyste vi om at det ville bli aktuelt å tilbakebetale deler av treningsavgiften dersom det ble avkortning av turnsemesteret.

Vi har oppsummert semesteret, og ser at det for de fleste partiene (ikke konkurransepartiene) har vært noe mindre aktivitet enn planlagt, og at dette utgjør omlag 150 til 200kr for mye estimert i treningsavgift.

Langhus Turn har ingen ansatte i administrasjon og ledelse. Vi har ca. 30 lønnede trenere, og drives av frivillighet i alle ledd.

Vi er helt avhengige av frivillighet for å drive klubben i alt fra styrearbeid, medlemsoppfølging, oppfølging av økonomi og administrasjon.

Gjennom de nedstengningene vi har vært gjennom har vi valgt å lønne våre trenere, siden vi er avhengige av å ha gode trenere og kontinuitet i bemanningen, og vi har derfor ikke hatt noen besparelser selv om vi i perioder har vært uten aktivitet. 

Med dette som utgangspunkt har det derfor ikke vært en automatisk tilbakebetaling av treningsavgift for tapt treningstid, for midlene våre og treningsavgiften har gått uavkortet til å opprettholde et godt tilbud til gymnastene i en uforutsigbar tid. Vi håper at så mange som mulig velger å støtte oss i dette sånn at vi kan fortsette å jobbe for best mulig tilbud til gymnastene.

Dersom du likevel ønsker å få tilbakebetalt deler av treningsavgiften (150-200kr), så kan du ta kontakt med oss på lederlanghusturn@gmail.com.

 

Vennlig hilsen Bjørn Rosseland, styreleder

 
Åpen dag - onsdag 6. oktober

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 1. Okt 2021

Onsdag 6. oktober er det åpen dag hos Langhus Turn i Ski Turnhall. Denne dagen er åpen for alle fra og med 1. klasse. Går du allerede på Langhus Turn, kan du komme og trene, og ta gjerne med en venn som vil prøve turn.

Pris per deltager er kr 100, og det blir enkel fruktservering i pausen.

Påmelding skjer her innen onsdag 6. oktober kl 12:00:  https://www.spoortz.no/event/pamelding_til_trening_i_hostferien_fra_1klasse_-_langhus_turn_06102021#initHøstferie i uke 40

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 28. Sep 2021

I uke 40 (2.-8. oktober) er det høstferie og ingen trening, med mindre annet er avtalt direkte med trenerne. Det gjelder blant annet konkurranse- og aspirantpartiene. Det betyr at trening gjennomføres helgen 30. september og 1. oktober, men ikke 7. og 8. oktober. 

God ferie ønskes alle våre flotte gymnaster! Smittevern er fortsatt viktig!

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 28. Aug 2021

Vi gleder oss til nytt turnsemester, og vil minne både gymnaster og foresatte om at smittevernhensyn fremdeles er viktig når semesteret setter i gang. Langhus Turn har i løpet av hele perioden med Covid-19 ikke hatt tilfeller med smitte i våre lokaler. Sammen med dere håper vi å fortsatt kunne holde smitten unna ved å følge våre smittevernregler: 

 1. Er du syk eller forkjølet skal du ikke møte på trening, selv med milde symptomer. 
 2. Er du nærkontakt eller har smitte i husholdningen, skal du ikke møte på trening. 
 3. Hold 1 meter avstand til andre der det er mulig.
 4. Ha god håndhygiene både før og underveis i treningen. Antibac-dispensere finnes både i turnhallen på Langhus og i Ski turnhall.
 5. Foresatte må vente utenfor, og kan ikke oppholde seg inne i hallen eller garderoben under trening. Deltakere på partiet Foreldre og barn kan ha med seg 1 foresatt på trening.

Velkommen til nytt turnsemester! 
Fortsatt noen ledige plasser

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021

Vi har fortsatt noen ledige plasser til høstsemesteret hos Langhus Turn. Er du rask ute, kan du sikre deg plass og bli en del av et fantastisk turnmiljø.

Partiene der vi fortsatt har god plass er blant annet:

Tropp og Trampoline

Allsidig turn jenter 3.-4. klasse

Foreldre og Barn

Vil du melde deg på? Påmelding skjer her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021   NYTT PARTI: Gymlek lørdager

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021

Frister det å droppe tidsklemma på hverdager og la barna trene i en av Norges fineste turnhaller? Vi har et nytt gymlek-parti på lørdager kl 11-12.

I dette partiet får barna prøve seg på egen hånd og her settes barnets mentale og fysiske utvikling i sentrum. Vi gir barna et godt utgangspunkt for allsidig grunn- og bevegelighetstrening gjennom leker, turn i apparater, dans og utforsking av hinderløyper. Aktivitetene er lystbetonte og gjennom sangleker, stasjonstrening og hinderløype øver vi balanse, spenst, rytme og koordinasjon.

Påmelding skjer her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021            NYTT PARTI: Senior-trening

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021


People photo created by freepik - www.freepik.com

 

Langhus Turn tilbyr nå trening for seniorer i Langhus Turnhall. Her er det trivsel, mestring og treningsglede som står i fokus. Du jobber ut ifra egne forutsetninger og du får profesjonell veiledning underveis. Styrke og bevegelighetstrening er viktig for å redusere skader og fall, og ikke minst for å ha en kropp som fungerer i hverdagen. Det er aldri for sent å begynne!

Det kan også bli aktiviteter utendørs.

«Vi trener ikke for å bli yngre, men for å bli eldre!».

Når? Torsdager kl. 9.30-10.15 i Langhus Turnhall

Påmelding kan gjøres her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021 NYTT PARTI: Turn for voksne

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021

Kribler det litt i musklene når du ser barna turne? Vi tilbyr nå turn-trening for voksne der man lærer det grunnleggende innen turn.

Gjennom treningen vil man få større kroppsbeherskelse, oppleve mestring av nye elementer, øke styrke, bevegelighet og spenst. Trenerne vil også utfordre din balanse, koordinasjon og mot.

Er det endelig på tide å la din indre turner få skinne?

Bli med og prøv noe helt nytt! Hver tirsdag i Ski Turnhall kl. 1930-2100.

Påmelding skjer her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021 NYE PARTIER: Aspiranter turn/tropp

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2021

Synes du det er gøy å turne og har lyst til å jobbe litt ekstra – og kanskje bli en del av konkurransepartiene i tropp eller turn?

Langhus Turn har to aspirantpartier (turn og tropp) som har fokus på å utvikle konkurranseturnere av gymnaster som er glad i å turne, er villige til å jobbe ekstra, viser stor interesse for turn-idretten og har talent.

Konkurransepartiene er ikke åpne for alle og aspirantpartiet vil være et naturlig rekrutteringsparti for konkurransepartiet.

Her vil gymnastene vil få et høyere aktivitetsnivå, høyere vanskelighetsgrad og mer disiplin enn på øvrige breddepartier.

Aspirantpartiene passer for utøvere som er godt motiverte og har lyst til å trene mer enn den ene tradisjonelle timen i uken. Det trenes med fokus på styrke, bevegelighet, smidighet, spenst, balanse, fiksering, koordinasjon og rytme.

Aspirantparti Troppsgymnastikk

Troppsgymnastikk er en allsidig lagidrett der det trenes på tre apparater; tumbling, trampett og frittstående. Hver tropp består av minst seks utøvere som er i aksjon samtidig i hvert apparat. Kvinner og menn konkurrerer sammen og hver for seg i en estetisk idrett som bedømmes etter vanskelighetsgrad og stil.

Aspirantparti Turn

Turn eller apparatturn er en individuell idrett der kvinner og menn trener på ulike apparater. 

Apparatturn for kvinner består av fire apparater: Hopp, skranke, bom og frittstående. Apparatturn for menn består av seks apparater: Frittstående, bøylehest, ringer, hopp, skranke og svingstang.

Hvem kan delta:

Både nye og nåværende medlemmer kan melde seg på aspirantpartiene.

Aspirantpartiet i troppsturn er åpent for jenter og gutter 3.-6. klasse.

Aspirantpartiet i apparatturn er åpent for jenter og gutter 1.-3. klasse.

Påmelding skjer her: https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021 Nå kan du melde deg inn i Langhus Turn

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 18. Aug 2021

Påmeldingen for nye medlemmer høstsemesteret 2021 er nå endelig åpen! Det er begrenset med plasser, så det lønner seg å være raskt ute. 

Som medlem i Langhus Turn blir du en del av et fantastisk turnmiljø med gymnaster i alle aldre.Vi holder til både i Langhus Turnhall og i ny og moderne turnhall i Ski. 

Vi har dyktige og dedikerte trenere - både ungdom og voksne, og vi legger stor vekt på trenerutvikling. 

Vi er også eneste turnklubb i Nordre Follo som tilbyr konkurransepartier i turn, og i høst etablerer vi også aspirantpartier for både turn og tropp. 

I høst finner du dessuten flere nye partier hos oss:

 • Trening for voksne fra 19 år
 • Trening for seniorer
 • Gymlek lørdag

Informasjon om alle våre partier finner du oppe i menyen, og timeplanen vår finner du også der. Der oppgis det om partiet trener i Langhus eller Ski. 

Velkommen som ny medlem i Langhus Turn - påmelding skjer ved å klikke på lenken under:

https://www.spoortz.no/event/pamelding_langhus_turn_-_host_2021_09082021 
Oppstart i uke 35

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 16. Aug 2021

Påmelding er nå sendt ut til alle som var medlemmer våren 2021. Har du ennå ikke mottatt en påmeldingslenke, kan du ta kontakt med oss på langhusturn@gmail.com


I løpet av kort tid åpner vi også for nye medlemmer, og vi vil legge ut informasjon på Facebook og våre hjemmesider. Husk at det er begrenset med plasser, så det lønner seg å være rask.

Høstsemesteret starter opp i uke 35, altså 30. august, med unntak av noen få partier. Konkurransepartiene får egen informasjon, og voksen/senior-trening starter opp i uke 36. Har du husket å betale medlemsavgiften for Langhus IL Alliansen?

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 6. Aug 2021

Regningen finner du i Spoortz-appen, og den kan betales både med VIPPS eller i nettbank. Dette er medlemsavgiften for idrettslaget, og ikke treningsavgift for turn, og den må betales for å kunne være medlem. Medlemskapet gjelder for ett år av gangen, og sikrer blant annet tilgang til trening og forsikring for utøvere til de er 13 år.

Du kan lese mer om medlemsavgiften herSommerferie fra uke 25

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 2. Jun 2021

For å kompensere for tapt treningstid, vil årets vårsemester vare til og med uke 24. For konkurransepartier gjelder informasjon som er sendt ut på e-post til foresatte.Nå åpnes det for trening igjen!

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 24. Apr 2021

De nasjonale tiltakene for Nordre Follo har blitt nedjustert. Fra og med 26. april åpnes det gradvis opp igjen, og det betyr at vi endelig kan ønske alle utøvere under 20 år velkommen til trening igjen. Vi gleder oss veldig til å møte igjen gymnastene etter en lang nedstenging, men vil også minne om at smitteverntiltakene fremdeles er like viktige å overholde. Du kan lese mer om våre koronavettregler her.

Treningen starter igjen etter oppsatt timeplan mandag 26. april. Oversikt over treningstider finner du her.

Vi vil også minne alle foreldre og foresatte om å lese informasjonen her for å bidra til en god treningsopplevelse for alle.

Velkommen tilbake! Sammen bidrar vi til en trygg treningsopplevelse!Ingen innetrening før etter 11. april

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 14. Mar 2021


Tiltaksnivå A er innført i Viken, Oslo og gamle Vestfold. 

https://www.helsedirektoratet.no/tema/beredskap-og...

Utendørs idrettsaktivitet kan opprettholdes for faste grupper inntil 10 personer av barn/unge under 20 år, med 2 meters avstand. 

Vedlagt smitteinfo fra kommunens formannskapsmøte tidligere i kveld.

 

MVH Styret
Viktig informasjon til foreldre og foresatte

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 24. Feb 2021

Vi er endelig godt inne i vårsemesteret vårt. For å sørge for at alle får en god treningsopplevelse, så ønsker vi å dele noen viktige punkter med hensyn til trening og oppmøte.


Melding om fravær

Vi har opprop før treningen begynner, og det er ikke nødvendig å melde fra om barnet ikke kommer på trening. Unntak gjelder for konkurranse apparat og tropp. Her kan du melde fra til trener dersom utøver ikke får deltatt – dette for å vurdere trenerkapasitet.

Treningstid og -sted

Langhus Turn drives i stor grad av foreldre på dugnadsinnsats. Vi har derfor begrensede ressurser til å svare på spørsmål og henvendelser. Vi gjør vårt ytterste for å svare alle, men meldinger rett før trening om når og hvor de skal møte vil ikke bli lest i tide. Vi oppfordrer derfor alle til å lagre siden med timeplan på mobilen: http://www.langhusturn.no/p/4263/timeplan Her ser du når og hvor partiene trener.

Oppmøtetid

Dørene låses av smittevernvennlige årsaker når treningen starter. Det er derfor viktig at gymnastene møter opp presis ved inngangen. Er barnet usikker på hvor de skal gå, er det viktig at foreldre følger dem frem helt til inngangen og blir der til barna blir tatt imot av trener. 

Parkering

I Langhus skal parkering skje ved Langhus Senter. Det skal ikke kjøres opp til hallen. Det er ikke plass til å snu der, og dette skaper farlige situasjoner for bilister og barn.

I Ski skal parkering skje ved ishallen, parkeringsplass ved idrettsparken eller ved Ski videregående. Det skal ikke kjøres forbi bommen for å komme helt frem til hallen.

Yttertøy

Det er viktig at barna kun har på seg yttertøy de klarer å ta på selv. På grunn av strenge smitteverntiltak, så må inn- og utgang skje raskt, og trenerne har begrensede ressurser til å hjelpe barna til å kle på seg. Begrens yttertøy gjerne til jakke, lue og sko.Treningen starter igjen mandag 8.februar!

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 17. Jan 2021

Mandag 8. februar starter endelig årets turnsemester! 

Vi minner om gode smittevernsrutiner og våre koronavettregler.

Les mer om smittevern her. Påmeldingen har startet for nye medlemmer

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 7. Jan 2021


Photo by Gabriel Rodrigues on Unsplash

Alle som var medlemmer i Langhus turn høsten 2020 skal nå ha fått lenke til påmelding for vårens semester. Har du ikke mottatt lenke, kan du sende en henvendelse til aktivitetlanghusturn@gmail.com snarest. 

Nye medlemmer kan melde seg på her: https://www.spoortz.no/pamelding_langhus_turn_var_2021_11012021Påmelding til nytt turnsemester

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 2. Jan 2021


Bilde: norskbyggebransje.no

 

Vil du fortsette som Langhus-turner eller bli en del av vårt flotte turnmiljø? Nytt turnsemester starter opp 18. januar* etter nye nasjonale retningslinjer.

 

Påmeldingen til nytt turnsemester sendes ut til nåværende medlemmer 6. januar, og fra 13. januar kan nye medlemmer melde seg på ledige plasser her på nettsiden. Vi har turngrupper som passer de fleste aldersgrupper – mer informasjon om våre partier kan du finne her.

 

Treningene vil foregå både i Langhus og Ski turnhall. Det vil fremgå av påmeldingen hvor treningen holdes.

 

Velkommen til nytt turnsemester – vi gleder oss til å hilse på både nye og eksisterende medlemmer!

 

*Langhus Turn følger til enhver tid gjeldende smittevernsrestriksjoner, noe som kan påvirke turntider også i 2021.