Julekonkurranse 10. desember

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Nov 2022

Julekonkurranse for konkurransepartiene i apparat og tropp. Trening i høstferien - ta med en venn!

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 24. Sep 2022

Vil du trene i høstferien? Og kanskje ta med en venn? 

Vi tilbyr trening for alle barn som går i 1. klasse og eldre: mandag, tirsdag og onsdag i uke 40, fra kl. 10-14, med en matpause med enkel servering mellom kl. 11.45-12.15.

Prisen er 400 kr per dag for alle som deltar. Barna må ha på treningstøy og ha med en drikkeflaske med vann.

Vi har plass til 60 deltagere per dag. Påmelding gjøres via lenken under, og der kan du velge hvilke dager du vil delta på.

https://arrangement.spoortz.no/event/langhus_turn_-_trening_i_hostferien_2022_-_barn_fra_1klasse_03102022 
Praktisk informasjon om oppstart

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Aug 2022

Mandag 29. august begynner høstsemesteret i Langhus Turn og vi gleder oss til å treffe både gamle og nye medlemmer! Den første uken kommer representanter til å være til stede i hallen under trening for å ta imot og veilede nye medlemmer. 

Under finner dere litt praktisk informasjon rundt oppstart og trening.

Treningstid og -sted

Langhus Turn drives i stor grad av foreldre på dugnadsinnsats. Vi har derfor begrensede ressurser til å svare på spørsmål og henvendelser. Vi gjør vårt ytterste for å svare alle, men meldinger rett før trening om når og hvor de skal møte vil ikke bli lest i tide. Vi oppfordrer derfor alle til å lagre siden med timeplan på mobilen: http://www.langhusturn.no/p/4263/timeplan Her ser du når og hvor partiene trener.

Melding om fravær

Vi har opprop før treningen begynner, og det er ikke nødvendig å melde fra om barnet ikke kommer på trening. Unntak gjelder for konkurranse apparat og tropp. Her kan du melde fra til trener dersom utøver ikke får deltatt – dette for å vurdere trenerkapasitet.

Oppmøtetid

Dørene i Ski Turnhall er som hovedregel alltid låst. Det er derfor viktig at gymnastene møter opp presis ved inngangen. Er barnet usikker på hvor de skal gå, er det viktig at foreldre følger dem frem helt til inngangen og blir der til barna blir tatt imot av trener. 

Parkering

I Ski skal parkering skje ved ishallen, parkeringsplass ved idrettsparken eller ved Ski videregående. Det skal ikke kjøres forbi bommen for å komme helt frem til hallen.

Yttertøy

Det er viktig at barna kun har på seg yttertøy de klarer å ta på selv. Trenerne har begrensede ressurser til å hjelpe barna til å kle på seg. Begrens yttertøy gjerne til jakke, lue og sko.Påmelding til høstsemesteret er åpen for alle

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 16. Jun 2022

Påmeldingen for nye medlemmer høstsemesteret 2022 er nå endelig åpen! Det er begrenset med plasser, så det lønner seg å være raskt ute. 

Som medlem i Langhus Turn blir du en del av et fantastisk turnmiljø med gymnaster i alle aldre. Vi holder til både i Langhushallen og i ny og moderne turnhall i Ski. 

Vi har dyktige og dedikerte trenere - både ungdom og voksne, og vi legger stor vekt på trenerutvikling. 

Vi er også eneste turnklubb i Nordre Follo som tilbyr konkurransepartier i turn.

Informasjon om alle våre partier finner du oppe i menyen, og timeplanen finner du her. Der oppgis det om partiet trener i Langhus eller Ski. 

Velkommen som ny medlem i Langhus Turn - påmelding skjer ved å klikke på lenken under:

Klikk her for påmelding!


Oppstart er i uke 35 og du møter opp til det partiet du er påmeldt. 


Viktig informasjon om betaling og medlemskap 

Medlemskap i Langhus Turn forutsetter medlemskap i Langhus IL Alliansen. 

Ved påmelding og betaling av semesteravgift til Langhus Turn, godtar dere at utøveren meldes inn i Langhus IL Alliansen. 

Årlig medlemskap i Langhus IL Alliansen koster 300 kr pr medlem. Fakturaen på medlemskontigent kommer fra Langhus IL Alliansen, og kommer i tillegg til semesteravgiften som betales ved påmelding på et parti. Sommerferie fra uke 23

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Mai 2022

Vårens siste treningsuke er i uke 22 - fredag 3. juni, og vi tar sommerferie fra uke 23. 

For konkurransepartiene vil det komme egne beskjeder fra trenere om treningstider frem mot sommeren.