Påmelding til høstsemester 2022

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 16. Jun 2022

Vil du fortsette eller begynne som gymnast hos Langhus Turn? Vi holder nå på å forberede nytt semester og vil åpne opp for påmelding straks etter sommerferien. Under ser du når påmeldingen pågår og når høstsemesteret begynner. Mer informasjon om partier og treningstider vil komme i forbindelse med påmelding.

Uke 31, 1. august - påmelding for medlemmer 

Uke 33, 15. august - påmelding for nye medlemmer

Oppstart i uke 35, 29. august

Sommerferie fra uke 23

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Mai 2022

Vårens siste treningsuke er i uke 22 - fredag 3. juni, og vi tar sommerferie fra uke 23. 

For konkurransepartiene vil det komme egne beskjeder fra trenere om treningstider frem mot sommeren.Avtale med Atlet Fysio

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Mai 2022

Langhus Turn har avtale med Atlet Fysio som kan benyttes i forbindelse med skader eller annen behov for oppfølging. Atlet Fysio tar inn medlemmer i alle aldre og gir følgende tilbud:
  • rask time (samme dag/neste dag)
  • direkte telefonnummer til terapeut
  • førstegangskonsultasjon til 550 kr (vanlig pris for dette er 700-850 kr)
  • Bestill time og les mer her

Medlemmer i klubber/grupper tilsluttet NGTF er kollektivt forsikret med en ulykkesskadeforsikring. Konkurranseutøvere har utvidet forsikring (konkurranselisens) og registrerte trenere har utvidet forsikring samt yrkesskadeforsikring. Så lenge Gjensidige forsikring har forhåndsgodkjent fysioterapibehandling kan gymnaster benytte seg av forsikringen hos dem. Dette må foresatte sjekke opp på egen hånd.Gave fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Mai 2022

Langhus Turn har vært så heldige å få splitter nytt utstyr til hinderløype fra Sparebankstiftelsen DNB. Vi er supertakknemlige for denne gaven som er en stor favoritt blant store og små gymnaster.Åpen turnhall for ungdommer mellom 12 og 16 år

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 27. Apr 2022

Turner du allerede eller er du bare glad i trampoline og høye svev? Bli med på en åpen dag i en av Norges flotteste turnhaller!

Ski Turnhall er kanskje det beste stedet å turne i Norge akkurat nå, med toppmoderne fasiliteter og utstyr. Denne dagen kan du komme og prøve deg på både airfloor, trampoliner, fast-track, svingstang og skumgrop.

Langhus Turn har et stort utvalg av partier, både for deg som vil satse på turn eller for deg som bare ønsker å komme og ha det gøy på trening mens du svever høyt på trampolinen. Denne dagen får du prøvd deg på alt!

Kiosken er åpen - Ha på treningstøy

Påmelding her: https://www.facebook.com/events/7398252033550575/