Påmelding til høstsemesteret er åpen for alle

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 16. Jun 2022

Påmeldingen for nye medlemmer høstsemesteret 2022 er nå endelig åpen! Det er begrenset med plasser, så det lønner seg å være raskt ute. 

Som medlem i Langhus Turn blir du en del av et fantastisk turnmiljø med gymnaster i alle aldre. Vi holder til både i Langhushallen og i ny og moderne turnhall i Ski. 

Vi har dyktige og dedikerte trenere - både ungdom og voksne, og vi legger stor vekt på trenerutvikling. 

Vi er også eneste turnklubb i Nordre Follo som tilbyr konkurransepartier i turn.

Informasjon om alle våre partier finner du oppe i menyen, og timeplanen finner du her. Der oppgis det om partiet trener i Langhus eller Ski. 

Velkommen som ny medlem i Langhus Turn - påmelding skjer ved å klikke på lenken under:

Klikk her for påmelding!


Oppstart er i uke 35 og du møter opp til det partiet du er påmeldt. 


Viktig informasjon om betaling og medlemskap 

Medlemskap i Langhus Turn forutsetter medlemskap i Langhus IL Alliansen. 

Ved påmelding og betaling av semesteravgift til Langhus Turn, godtar dere at utøveren meldes inn i Langhus IL Alliansen. 

Årlig medlemskap i Langhus IL Alliansen koster 300 kr pr medlem. Fakturaen på medlemskontigent kommer fra Langhus IL Alliansen, og kommer i tillegg til semesteravgiften som betales ved påmelding på et parti. Sommerferie fra uke 23

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Mai 2022

Vårens siste treningsuke er i uke 22 - fredag 3. juni, og vi tar sommerferie fra uke 23. 

For konkurransepartiene vil det komme egne beskjeder fra trenere om treningstider frem mot sommeren.Avtale med Atlet Fysio

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Mai 2022

Langhus Turn har avtale med Atlet Fysio som kan benyttes i forbindelse med skader eller annen behov for oppfølging. Atlet Fysio tar inn medlemmer i alle aldre og gir følgende tilbud:
  • rask time (samme dag/neste dag)
  • direkte telefonnummer til terapeut
  • førstegangskonsultasjon til 550 kr (vanlig pris for dette er 700-850 kr)
  • Bestill time og les mer her

Medlemmer i klubber/grupper tilsluttet NGTF er kollektivt forsikret med en ulykkesskadeforsikring. Konkurranseutøvere har utvidet forsikring (konkurranselisens) og registrerte trenere har utvidet forsikring samt yrkesskadeforsikring. Så lenge Gjensidige forsikring har forhåndsgodkjent fysioterapibehandling kan gymnaster benytte seg av forsikringen hos dem. Dette må foresatte sjekke opp på egen hånd.Gave fra Sparebankstiftelsen DNB

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 26. Mai 2022

Langhus Turn har vært så heldige å få splitter nytt utstyr til hinderløype fra Sparebankstiftelsen DNB. Vi er supertakknemlige for denne gaven som er en stor favoritt blant store og små gymnaster.Åpen turnhall for ungdommer mellom 12 og 16 år

Postet av Langhus AIL - Gymnastikk og Turn den 27. Apr 2022

Turner du allerede eller er du bare glad i trampoline og høye svev? Bli med på en åpen dag i en av Norges flotteste turnhaller!

Ski Turnhall er kanskje det beste stedet å turne i Norge akkurat nå, med toppmoderne fasiliteter og utstyr. Denne dagen kan du komme og prøve deg på både airfloor, trampoliner, fast-track, svingstang og skumgrop.

Langhus Turn har et stort utvalg av partier, både for deg som vil satse på turn eller for deg som bare ønsker å komme og ha det gøy på trening mens du svever høyt på trampolinen. Denne dagen får du prøvd deg på alt!

Kiosken er åpen - Ha på treningstøy

Påmelding her: https://www.facebook.com/events/7398252033550575/